Monitorizare parcurs

Monitorizarea GPS permite localizarea vehiculelor în timp real și vizualizarea poziției, vitezei și a direcției lor de deplasare. Traseele parcurse de către fiecare vehicul pot fi vizualizate pe o hartă detaliată la nivel de stradă, cu posibilitatea vizionării fiecărei locații a staționărilor sub forma unei fotografii din satelit de înaltă rezoluție.

Afișând pe hartă punctele de interes (PDI), particularizați reprezentarea deplasărilor și staționărilor vehiculelor. Starea curentă devine astfel mai vizibilă și mai accesibilă. Utilizând funcția de proximitate, se pot identifica și vizualiza cele mai apropiate n vehicule de un punct de interes sau de o anumită locație.

Harta interactivă permite localizarea GPS live a vehiculelor și definirea unor zone de interes.  Apelând la filtrele de selecție, puteți configura aria monitorizării în funcție de necesitățile de moment, focalizând supravegherea pe vehicule, persoane sau  grupări ale acestora.

Vizualizarea poziției curente a vehiculelor este dublată de un tablou informativ al stării și deplasărilor la data și ora vizualizării: informații despre vehicul, starea și statusul acestuia, șofer alocat, adresa, distanța parcursă, rute, poziție istorică, trasee.

Prin acces rapid la rapoarte esențiale pentru monitorizarea activității (secțiune configurabilă, adaptată echipamentelor instalate pe vehicul), efectuați cu ușurință tranziția de la vizualizare la analiză.