Prezentare generală

Nu poți administra eficient resursele pe care nu le controlezi!

Astăzi, principalele provocări ale fiecărei companii pentru a deveni și rămâne competitivă sunt:

 •  Informații corecte și în timp real despre activitatea zilnică a personalului companiei
 •  Maximizarea satisfacției clienților
 • Creșterea profitului
 • Protecția mediului înconjurător

Soluția iTrack a fost dezvoltată pentru a răspunde acestor obiective din prisma activității resurselor mobile, în special al parcului auto, oferind un sistem modern și fiabil de monitorizare a vehiculelor prin GPS și de management avansat al flotelor auto.

iTrack este mult mai mai mult decât un simplu program de monitorizare GPS sau management flotă auto. Implementarea iTrack presupune furnizarea în orice moment a datelor esențiale pentru un management avansat al flotei: localizare GPS a mașinii, viteza, prezența în zone predefinite, situații de alarmă, traseele parcurse, consumul de combustibil, avertizări privitoare la activități de mentenanță, monitorizare rute, indici de siguranță și eficiență a conducerii, suport în trafic și multe altele.

Practic, iTrack invită la reinventarea manierei de a gestiona activitatea flotei auto:

 • Vizualizează live poziția curentă a vehiculelor și ai acces la un complex tablou informativ al stării și deplasărilor la data și ora vizualizării.
 • Analizează datele obținute din monitorizarea GPS filtrând, agregând și utilizând informațiile în raportări și acțiuni complexe:  sinteze, evidențe, avertizări, statistici, instruire, suport, asistență, control.
 • Optimizează activitatea remodelând sau creând trasee și fluxuri de lucru cu impact imediat în creșterea eficacității și productivității.
 • Personalizează modul de utilizare și raportare configurând tablouri de bord și soluții de analiză (consumuri, comportament șofer, trend-uri flotă) după nevoi și interese specifice.

iTrack este construit modular, astfel încât poate fi adaptat cerințelor de moment ale activității organizației care îl implementează, cu posibilitatea adăugării ulterioare a funcționalităților reclamate de dezvoltarea sau schimbările viitoare. Privim cu maximă atenție la relația cu clienții (pre-vânzare, vânzare, contractare, instalare, training, suport în garanție și post-garanție, gestionată într-o aplicație software de tip CRM.

Dacă ați studiat sau utilizați soluții similare, vă gândiți probabil că toate sunt la fel. Cu iTrack veți remarca diferența:

 • oferim instruire personalizată și asistență continuă pentru a ne asigura că obțineți cea mai bună rentabilitate a investiției;
 • știm că trebuie să ne adaptăm nevoilor afacerii dvs. și oferim instrumentele necesare pentru integrarea cu alte sisteme de gestiune;
 • putem oferi produsul nostru ca serviciu, pe bază de abonament lunar sau aveți posibilitatea de a achiziționa o soluție adaptată specificului dvs., complet integrată.

iTrack este o soluție profesională adresată companiilor ce doresc să-și monitorizeze eficient flota auto.

Cu iTrack deciziile sunt mai simplu de luat! Solicită o prezentare și te contactăm noi.