Cui ne adresăm

Beneficii vs domenii de activitate

Produsele și serviciile iSYS Professional sunt special concepute pentru întreprinderi și organizații cu un număr substanțial de vehicule și lucrători mobili. iTrack este customizabil într-o mare diversitate de variante, astfel încât poate fi adaptat oricărui domeniu de activitate, calificându-se ca un instrument puternic cu ajutorul căruia pot fi rezolvate probleme specifice, ce țin de unicitatea fiecărui caz.

Orice parc auto, de la câteva mașini până la sute sau chiar mii, poate deveni mai eficient prin reorganizarea pe baza informațiilor, alertelor și rapoartelor oferite de iTrack.
Deoarece investiția în sistem se amortizează într-un timp scurt, primele rezultate financiare pozitive apar rapid. Eficientizarea activității se realizează încă din primele zile.

Domeniile în care iTrack și-a dovedit eficiența, văzute prin prisma beneficiilor obținute:

Monitorizați parcursul fiecărui transport și starea mărfurilor transportate, eliminând riscurile și reducând costurile de transport. Asigurați regularitatea curselor, monitorizați activitatea agenților, folosiți flota la capacitate maximă.

Aceste performanțe sunt posibile prin capabilitățile modulului de dispecerizare: comunicare bidirecțională cu șoferul direct din aplicație – trimitere instrucțiuni de navigare, rută zilnică, stare rută, replanificare rută, timp estimat de sosire, notificări, etc. cărora li se adaugă funcționalități ca proximitate (găsirea celor mai apropiate n vehicule de o anumită adresă sau punct de interes) și PDI (definirea de puncte și zone de interes).

Monitorizați timpii neproductivi ai angajaților, numărul de opriri ale mașinilor și creșteți productivitatea flotei și satisfacția clienților printr-o soluție personalizată, făcând dovada publică a prestării serviciilor (orar, timp de intervenție la sesizări), eliminând furturile de combustibil, cursele clandestine și uzura prematură.

Harta interactivă (permite vizualizarea în detaliu la nivel de stradă, puncte de interes, informații topografice; permite realizarea de rute optime pentru locațiile definite de utilizator), alături de sistemul de alerte  (notificări în timp real – depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) oferă instrumente puternice de supraveghere și control.

Soluțiile de monitorizare consum (citire date calculator bord, măsurare debit, măsurare nivel) completează un tablou de bord prin care se pot superviza cu maximă eficiență activitățile din teren

Prin analiza detaliată a acestui domeniu și prin implementarea soluției iTrack în companii din acest segment, reușim să oferim probabil cea mai eficientă unealtă de creștere a productivității flotei și de reducere a costurilor disponibilă pe piața din România.

Precizia și forța aplicației asigură un mediu sigur și eficace de realizare a sarcinilor de lucru. Accesibilitatea datelor dublată de funcționalități complexe de monitorizare și control integrează managementul flotei în politici mai ample ce vizează securitatea flotei și șoferilor. Elementele principale ale soluției sunt:

• Localizare automată și trasabilitate: vizualizarea în timp real a poziției, vitezei și direcției de deplasare a oricărui vehicul monitorizat, vizualizarea traseului parcurs, vizualizare poziție istorică
• Alertare: notificări în timp real – depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.
• Siguranță și suport în trafic: analiză stil conducere șofer –  scoring siguranță și economicitate; managementul comportamentului șoferului – atenționări inteligente (coaching), educare și training, prevenție

Estimați corect și exact timpul de răspuns la solicitări și creșteți calitatea serviciilor oferite, câștigând noi clienți. Printr-un control mai riguros al utilizării vehiculelor și al costurilor direct legate de acestea, îmbunătățiți productivitatea flotei și eliminați cheltuielile nejustificate.

Prin localizare automată și trasabilitate, proximitate, PDI și dispecerizare devin posibile, printr-un management corespunzător, performanțe deosebite în asigurarea promptitudinii intervențiilor și a fluenței alocării sarcinilor de lucru.

Aflați care este timpul real de muncă productivă al angajaților și creșteți durata de utilizare a echipamentelor. Prin iTrack știți exact unde este echipa dumneavoastră, orele de sosire și plecare sau timpii de funcționare a echipamentelor.

Funcționalități ca regim funcționare motor (măsurarea parametrilor de funcționare a motorului), controlul echipamentelor (monitorizare instalație auxiliară, basculări, agregat răcire, încălzire staționară etc.), administrare resurse (vehicule, utilaje, șoferi, program de lucru etc.), PDI (definirea de puncte și zone de interes) și alerte (notificări în timp real – depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) elimină tentația furtului. În timp se instituie o atitudine corectă față de bunurile firmei și programul de lucru.

Datorită monitorizării flotei și șoferilor prin soluția iTrack, puteți garanta orele de plecare și sosire, veți crește productivitatea șoferilor și veți elimina utilizarea neautorizată a vehiculelor. Obțineți un preț mai bun la asigurarea vehiculelor echipate cu sisteme de monitorizare.

Deosebit de utilă acestui tip de activitate este suita de funcționalități oferita de modulul Dispecerizare: comunicare bidirecțională cu șoferul direct din aplicație – trimitere instrucțiuni de navigare, rută zilnică, stare rută, replanificare rută, timp estimat de sosire, notificări. Securitatea călătorilor este asigurată prin politici de siguranță si suport în trafic prin: analiză stil conducere șofer – scoring siguranță și economicitate, managementul comportamentului șoferului – atenționări inteligente (coaching), educare și training, prevenție. Monitorizarea șoferilor este asigurată prin intermediul identificării: se poate condiționa pornirea motorului prin autentificarea validă a șoferului.

Adoptați rutele cele mai rapide de livrare și trimiteți întotdeauna cel mai apropiat autovehicul pentru preluarea unui colet. Veți reduce consumul de combustibil, timpul de răspuns la comenzi și timpul de livrare, spre satisfacția clienților dumneavoastră.

Cumulând posibilitățile de comandă și control ale dispecerizării (comunicare bidirecțională cu șoferul direct din aplicație – trimitere instrucțiuni de navigare, rută zilnică, stare rută, replanificare rută, timp estimat de sosire, notificări) cu raportarea complexa (rapoarte interactive profesionale și analize aprofundate – foaie parcurs, rute, trasee, staționări, consum carburant, depășiri viteze, comportament șofer, activitate agent etc.) și capabilitățile de mentenanță operații flotă (alertare expirare documente – RCA, Casco, ITP, etc., alimentări carburant, evidențe cheltuieli, inventar etc.) pot fi ținute sub control sarcinile de lucru și cheltuielile aferente unei activități atât de dinamice ca cea de curierat.

Monitorizați  în timp real respectarea protocolului de închiriere printr-un control riguros al deplasărilor în zonele prestabilite, gestionând cu promptitudine situațiile care vă pot aduce prejudicii (părăsirea zonelor permise, depășiri de viteză, deplasări în arii geografice greu accesibile). Reduceți costurile de asigurare și pe cele de mentenanță, conservând valoarea de revânzare.

Utilizând funcționalități ca alertarea (notificări în timp real  –  depășire viteză legală, pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) localizarea automata și trasabilitatea (vizualizarea în timp real a poziției, vitezei și direcției de deplasare a oricărui vehicul monitorizat, vizualizarea traseului parcurs, vizualizare poziție istorică) și posibilitatea de imobilizare a mașinii va asigurați ca flota auto se află sub control atât din punctul de vedere al securității cât și în ceea ce privește regimul de funcționare. Evitați astfel situațiile care pot genera pagube sau costuri ce pot pune în pericol bunul mers al activității și situația financiară a societății.

Gestionați mai performant operațiunile legate de administrarea flotelor de camioane: stabiliți rute mai eficiente, optimizați gradul de încărcare, gestionați fără compromisuri costurile (combustibil, întreținere, diurne, ore suplimentare, amenzi rutiere, service, asigurări, salarii, etc) și estimați corect sosirile la destinație, îmbunătățind relația cu clienții.

Modulul Rute (definire, monitorizare stare și vizualizare rute prestabilite; optimizarea rutelor de deplasare – prin gestiune PDI-uri în harta interactivă) este un foarte util instrument de optimizare a deplasărilor vehiculelor. Analiza traseelor parcurse de către fiecare vehicul în parte permite identificarea unor rute optime. Modulul Managementul de flota  (monitorizarea permanentă, dublată în timp de înregistrarea datelor, generează evidențe, statistici și raportări care permit controlul deplin al flotei) este dezvoltat continuu în conformitate cu cerințele specifice ale transportatorilor din România și gestionează toate costurile generate de flotă (carburanți, piese de schimb, leasing, asigurări, taxe, personal, închirieri) în vederea administrării eficiente a parcului auto.

Creșteți capacitatea de intervenție și gradul de siguranță în confruntarea cu situațiile de urgență printr-o precisă monitorizare a  deplasărilor (locații, durată, trasee, șoferi autentificați) și oferiți dovezi clare ale serviciilor prestate (prezența în punctul de intervenție și intervalul de timp în care a avut loc).

Aceste ținte pot fi atinse prin apel la localizare automată și trasabilitate (vizualizarea în timp real a poziției, vitezei și direcției de deplasare a oricărui vehicul monitorizat, vizualizarea traseului parcurs, vizualizare poziție istorică) și raportare complexă (rapoarte interactive profesionale și analize aprofundate – foaie parcurs, rute, trasee, staționări, consum carburant, depășiri viteze, comportament șofer, etc.).

Cu ajutorul iTrack, delimitați regiunile agricole de lucru și coordonați la nivel superior activitatea utilajelor în timpul programului de lucru, reducând considerabil consumul de combustibil și anulând posibilitatea efectuării de lucrări în afara zonelor prestabilite.

Cu ajutorul PDI-urilor (definirea de puncte și zone de interes) și al hărții interactive (vizualizarea în detaliu a terenului la nivelul punctelor de interes precum și al informațiilor topografice), al alertelor (notificări în timp real – pornire motor după o anumită oră, intrare/ieșire punct de interes, zonă, staționare prelungită, etc.) și al localizării (vizualizarea în timp real a poziției, vitezei și direcției de deplasare a oricărui vehicul monitorizat) poate fi efectuat un control riguros al activității utilajelor, cu rezultate imediate în realizarea de economii.

Administrați riscurile asociate comportamentului posesorilor de vehicule asigurate, oferind discounturi celor care nu au avut incidente în trafic și majorând prima de asigurare celor care au avut incidente. Evitați fraudarea în cazul accidentelor rutiere, având dovada clară a detaliilor (data, ora, locația, viteza, direcția de deplasare). Prin localizare continuă, buton de panică și blocare în caz de furt, creșteți siguranța transportului de valori.

Monitorizarea, dublată în timp de înregistrarea datelor, generează evidențe, statistici și raportări care permit analiza comportamentului posesorilor de vehicule și a situațiilor în care s-au aflat în timpul utilizării acestora. Alertele (notificări în timp real privind depășirea vitezei legale, intrare/ieșire punct de interes sau zonă) și alarmele (în caz de panică sau furt) securizează deplasările vehiculelor.