Soluția iTrack

beneficiiLansată în 2008, soluția iTrack de monitorizare flotă prin GPS facilitează considerabil funcționarea flotelor auto a companiilor de diferite dimensiuni. Prin soluțiile dezvoltate de iSYS Professional, managementul activității vehiculelor este vizibil îmbunătățit, iar costurile legate de flota auto sunt optimizate pentru orice companie, indiferent de specificul activității.

În prezent,  iSYS este printre cei mai cunoscuți și căutați furnizori de pe piaţa românească în domeniul soluțiilor software pentru monitorizarea GPS și gestionarea flotelor auto.

Exigența în privința calității echipamentelor GPS și a soluțiilor software dezvoltate, experiența și nivelul de instruire al personalului, promptitudinea și calitatea serviciilor ofertate sunt câteva din aspectele care au contribuit la ascensiunea rapidă a iSYS Professional.

Soluția iTrack este îmbunătățită progresiv, devenind tot mai accesibilă companiilor de orice mărime și din orice industrie. Fiind implementată de fiecare dată cu succes, procentele confirmă creșterile de productivitate și reducerile de costuri determinate de aceasta.