Vă putem oferi produsul nostru ca serviciu pe bază de abonament lunar (SaaS) sau aveți posibilitatea să achiziționați o soluție adaptată situației dvs, complet integrată cu sistemul dvs IT existent.
Pentru detalii sau demo personalizat vă rugăm sa ne contactați.

Cum primește aplicația iTrack date de la vehicul?
Echipamentul iTrack GPS instalat în vehicul trimite periodic informații cu privire la poziție, viteza, starea motorului, starea senzorilor, etc.
Datele sunt transmise folosind comunicația GPRS, prin intermediul unui SIM instalat in interiorul echipamentului GPS.

Costul pentru transferul de date GPRS este inclus în abonamentul lunar./toggle]

Aplicatia iTrack este actualizată în permanență în funcție de feedback-ul primit de la clienți și a noilor tendințe din domeniu. Fiecare utilizator va avea acces la noile funcționalități generale aplicabile pachetului contractat în momentul în care acestea devin disponibile, fără costuri suplimentare.

Da. Vă putem închiria echipamentul în schimbul unei taxe lunare, percepută pentru fiecare mașină monitorizată. În momentul de față există mai multe variante de a beneficia de soluția iTrack. Pentru mai multe detalii vă rugam să ne contactați.

Există mai multe soluții – mai mult sau mai puțin precise – de a monitoriza consumul de carburant. Vă rugăm să consultați pagina noastra de Soluții pentru mai multe detalii.