iTrack utilizează tehnologia GPS pentru a localiza în timp real vehiculele și pentru a transmite date complexe privind activitatea acestora, prin intermediul platformei telematice instalate la bordul fiecărui vehicul.

Pachete aplicatie

Informațiile primite de la echipamentele GPS montate pe vehicule de echipe mobile la sediul clientului sunt stocate în centrul de date iTrack. Serverele noastre stochează și operează o bază de date ce poate fi accesată prin intefața web iTrack, de oriunde există posibilitatea conectării la internet. Aplicația transpune în timp real informațiile primite de la echipamente prin monitorizări GPS ale locațiilor și deplasărilor, raportări, alarme și statistici utilizate în procesul de management al activității flotei auto.

Folosim o gamă largă de echipamente GPS profesionale, certificate și fiabile, iar caracteristicile lor tehnice (conectivitate cu periferice precum: senzori, sonde, interfețe) se traduc în funcționalități ce permit configurarea aplicației conform cu specificul activității clientului.