Blog

2015 Fleet Management Conference – rezumat, ecouri, tendințe

  • 0 Comentarii
  • noiembrie 19, 2015
  • Scris de marcel
  • conferinta, eveniment, management flote,
  • Lasă un comentariu

FM_Conference_2015_general1A patra ediție a Conferinței Naționale a Managerilor de Flote Auto a avut loc în 17 noiembrie 2015 la World Trade Center București, Hotel Pullman. Comparativ cu edițiile precedente, s-a remarcat o prezență mai mare și un interes ridicat al participanților, în special din rândul managerilor de flote și al furnizorilor din industrie.

Temele prioritare ale discuțiilor s-au axat pe situația actuală a pieței auto, problemele specifice și soluțiile disponibile pentru un management de flote performant.

Formatul conferinței a fost modificat conform recomandărilor de la ediția precedentă și a inclus, pe lângă panelul central de discuție și sesiunea de prezentări, două sesiuni simultane de seminarii. Participanții au optat fie pentru seminarul dedicat secțiunii de vehicule comerciale ușoare, fie pentru secțiunea de remarketing a flotelor. Astfel, s-au generat discuții interesante cu participarea activă a invitațiilor, iar dialogurile s-au axat pe problemele specifice și generarea de modalități eficiente de rezolvare eficiente.

FM_Conference_2015_stand

Compania iSYS Professional a fost și la această ediție a conferinței unul din partenerii activi și totodată, a fost singurul participat cu stand de expunere. Pe tot parcursul zilei, participanții la conferință au avut ocazia să afle informații detailate privind aplicația proprie iTrack, platforma de management flote care include și soluții de optimizare rute, fiind evidențiate principalele beneficii oferite:

  • optimizare planificare operațională, cu reducerea costurilor totale
  • dispecerizare avansată, cu monitorizare continuă
  • rutare complexă, cu reducerea kilometrilor totali parcurși.

Considerați că aceste argumente vă vor ajuta în luarea deciziei de implementare a unei soluții telematice? Contactați reprezentanții companiei iSYS Professional, pentru informații suplimentare și împreună veți putea identifica soluția telematică potrivită cerințelor dvs.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.