Blog

A treia ediție a conferinței naționale dedicată managementului flotelor, Fleet Management Conference, evenimentul anual care a avut loc la Crowne Plaza București în data de 19 noimebrie 2014, a readus în prim plan strategiile de gestionare eficientă a flotelor auto, tactici pentru obținerea unor costuri operaționale scăzute și optimizarea activitățiilor de management flote.

Panelul de discuții din cadrul primei sesiuni a beneficiat de prezența unor speakeri invitați din multiple industrii cu implicare în managementul flotelor (broker asigurări, financiară, consultanță, corporate, telecomunicații, pharma, curierat, transport marfă, transport persoane). Întrebările din cadrul panelului și cele formulate de către participanții la eveniment au reflectat un interes deosebit pe zonele de politici și strategii de dezvoltare, asigurări precum și soluții privind monitorizarea și optimizarea cheltuielilor. Totodată, răspunsurile au subliniat direcțiile de abordare comune în zona de management flote, indiferent de tipul industriei, mărimea flotelor sau complexitatea problemelor.

A doua sesiune a reunit o serie de prezentări specifice:FMC_photo2.1

– soluții avansate pentru managementul flotelor

– generare economii prin utilizare rețea de service-uri

– conducerea preventivă auto.

În cadrul networking lunch-ului, participanții la conferință au fost invitați la standul iTrack, prilej de discuții cu membrii echipei pe marginea soluțiilor oferite de compania iSYS Professional, partener al evenimentului.FMC_photo4FMC_photo6FMC_photo3

FMC_photo5Ca noutate față de edițiile precedente, în partea a doua a evenimentului a avut loc un seminar intensiv pe teme de fleet management, susținut de către dl. Paul Lauria, președinte și co-fondator Mercury Associates, Inc, cea mai mare companie dedicată consultanței în managementul flotelor auto din America de Nord.

 Câteva din feedback-urile participanților la conferință:

„Eveniment util care progresează de la an la an. Invitați pregătiți, subiecte care au acoperit fiecare segment de interes. Având în vedere că din ce în ce mai mulți optează pentru Leasingul Operațional, în ediția următoare mi-ar plăcea să existe un speaker care să dezvolte subiectul: <<De ce Leasing Operațional?>>”  – Angelica Lene, Autonom Rent a Car.

„Conferința a fost un succes din punctul meu de vedere. Am fost plăcut surprins de calitatea invitaților/vorbitorilor cât și de profesionalismul mediatorului. Au fost foarte multe schimburi de idei și soluții, foarte multe discuții pe subiecte interesante și foarte multe informații utile într-un timp scurt. Organizarea evenimentului a fost la un nivel ridicat. Aș fi vrut ca timpul alocat discuțiilor și răspunsurilor invitaților la întrebările din sală să fie mai generos. Pe viitor cred că ar trebui să fie invitați și reprezentanți ai statului (MT, ARR, ISCTR etc.) pentru lămurirea unor probleme legate de legislație, precum și manageri ai marilor companii de transport marfă și/sau persoane.” – Cristian Andrei, ButanGas România.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.