Blog

2014 Fleet Management Conference

Pe data de 19 Noiembrie, la Crowne Plaza Hotel Bucureşti, va avea loc a 3-a ediţie a conferinţei de Fleet Management, dedicată managementului performant al flotelor de autovehicule. Evenimentul are ca principal obiectiv crearea unui spaţiu de dezbatere pentru profesioniştii din acest domeniu, pentru a discuta problemele curente cu care se confruntă în activitatea zilnică şi a împărtăşi soluţiile aplicate, pentru a furniza participanţilor la conferinţă sisteme şi informaţii viabile privind atingerea şi menţinerea profitabilităţii. De aceea aici va fi locul de întâlnire al directorilor de companii, managerilor de flote, specialiştilor şi furnizorilor de servicii care lucrează în această industrie.

În aceste vremuri economice dificile, pentru a avea succes orice companie trebuie să se asigure că managementul flotei îndeplineşte următoarele principalele obiective:

– un cost operaţional cât mai scăzut

– asigurarea unei bune coordonări a vehiculelor

– asigurarea mentenanţei adecvate a vehiculelor

– rapoarte corecte şi complete ale activităţii flotei.

Această ediţie va propune, pe lângă cele două sesiuni de dezbatere şi networking lunch, un inedit seminar intensiv pe teme de fleet management susţinut de către dl. Paul Lauria, preşedinte şi co-fondator Mercury Associates, Inc, cea mai mare companie independentă de servicii specifice şi consultanţă în managementul flotelor din America de Nord.

Compania iSYS, unul din principalii parteneri ai acestui eveniment, işi propune să vină în sprijinul companiilor cu servicii specializate şi soluţii inovative pentru atingerea obiectivelor şi optimizarea performanţelor flotelor auto, un element crucial în activitatea oricărei companii. În cadrul sesiunii vor fi prezentate cele mai recente dezvoltări aduse produsului iTrack. Prezenţa la conferinţă certifică încă odată capacitatea companiei iSYS de a fi unul din cei mai dinamici şi inovativi jucători din industrie.

Detalii despre eveniment găsiţi pe site-ul conferinţei: http://2014.fleetconference.ro/

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.