Blog

2014 – Pariul mobilității

2014 va fi, cu siguranță, un an al creșterii preocupărilor pentru eficientizarea activității parcului auto în contextul unui an 2013 dificil pentru transportatori, distribuitori, prestatori de servicii în teren, la client, și pentru toți cei a căror activitate presupune deplasări ori acțiuni cu mijloace mobile.

Constanta modificare a cerințelor clienților și rata înaltă a inovației într-un mediu concurențial din ce în ce mai dinamic obligă firmele la o atentă monitorizare a activităților cu impact semnificativ asupra rezultatelor financiare. Cu deosebire trebuiesc urmărite, analizate și optimizate operațiunile asociate utilizării mijloacelor auto, în contextul mai general al dificultăților generate de managementul resurselor mobile.

Complexitatea fluxului de activități prin care poate fi pus în valoare parcul auto impune o supervizare atentă a tuturor componentelor mobilității: locație, deplasare, consum, mentenanță, siguranță, comunicare.

Beneficiile obținute printr-o administrare corectă a activelor aflate în mișcare sunt maxime atunci când se adoptă o soluție integrată care acoperă întreaga gamă a evenimentelor și stărilor ce însoțesc mobilitatea. Importanța vizualizării și descifrării imaginii de ansamblu a utilizării mijloacelor mobile justifică efortul analizării în profunzime a elementelor ce o compun.

 

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.