Blog

Aprovizionare, livrări, vizite la client, intervenții pe teren, transport, întâlniri cu partenerii, participări la evenimente: toate aceste activități au ca trăsătură esențială mobilitatea. Unitățile mobile ale companiei (vehicule, echipamente, utilaje), deservite de oameni, efectuează deplasări, staționează, desfășoară activități în diverse locații. Atingerea țintelor activității zilnice solicită, într-un asemenea context, o prestație managerială promptă și sigură.

Managerul resurselor mobile se confruntă în permanență cu un element care generează constant schimbare și neprevăzut: mișcarea. În vreme ce utilizatorul mijloacelor mobile este chemat să le conducă fizic, pe teren, managerul este chemat, concomitent, să le conducă virtual, în cadrul business-ului. Cel aflat nemijlocit la volan conduce utilizând informații și avertizări furnizate de echipamentele instalate la bordul mașinii. Pentru cel aflat la comandă, ecuația activității trebuie să fie mult mai bine documentată pentru că ținta este una de nivel superior – asigurarea mobilității.

Resursele mobile au, pe lângă amprenta mișcării (locație, direcție, viteză, regim de funcționare etc.) și un halou administrativ și decizional care le însoțește, de asemenea, oriunde s-ar afla. Soluțiile avansate de gestiune a mobilității integrează amprenta și haloul într-un tablou de bord dinamic și activ, accesibil de oriunde. Managerul resurselor mobile se află, virtual, la comanda acestora prin intermediul unui ecosistem informațional care-i permite să reacționeze rapid la neprevăzut în situațiile care nu pot fi controlate proactiv prin prevenție.

Capabilitățile de comunicare bidirecțională combinate cu alerte asociate evenimentelor critice de funcționare, deplasare și mentenanță a activelor mobile asigură cadrul decizional și capacitatea de intervenție prin care poate fi asigurat fluxul mobilității.

 

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.