Blog

Gala Tranzit

Cluj, 25 octombrie 2013

Pe 25 octombrie 2013 am participat, alături de cele mai bune companii de transport și logistică, la Gala Tranzit de premiere a celor mai eficenți transportatori și logisticieni din România și respectiv a celor mai buni manageri din domeniu. Gala Tranzit a devenit cel mai important eveniment din industrie, care premiază performanța, inovația, corectitudinea și eleganța în afaceri. Desfășurată la Cluj în ambianța deosebită creată de organizatori, Gala a reunit importanți furnizori din domeniu: Rompetrol, Mercedes-Benz, Volvo, Bridgestone, Krone etc., printre care și iSYS Professional, a cărui prezență a fost onorată de participanți prin interesul acordat prezentării soluției de monitorizare pe care o propunem pieței de profil, iTrack.

O deosebită atenție a suscitat modulul Mobile Eye, recent lansat, prin care ne reafirmăm angajamentul de a oferi siguranță flotei auto prin dezvoltarea continuă a funcționalităților aplicației. Discuțiile purtate cu numeroșii vizitatori ai standului nostru au scos în evidență necesitatea dezvoltării unor soluții integrate, care să răspundă cât mai complet cerințelor transportatorilor și logisticienilor. În acest sens, iSYS Professional face pași hotărâți înspre parteneriate care să asigure aplicației iTrack capacitatea de dezvoltare în direcția cerută de cei mai eficienți transportatori și logisticieni din România.

(Premierea a fost precedată de o conferință care a prezentat o analiză a pieței de transport și logistică – profitabilitatea medie a pieței românești de transport și logistică, previziunile privind evoluția tarifelor și volumelor de transport/din depozite, noutăți legislative naționale și internaționale).

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.