Blog

București, 30 octombrie 2013

Evenimentul, aflat la a doua ediție, se dorește a fi un prilej de întâlnire între cei mai importanți jucători din industria de transport și logistică. Expertiza și soluțiile ofertate de către specialiști în servicii auto și marii furnizori de soluții pentru flote au fost trecute prin filtrul cerințelor, nevoilor și problemelor care îi preocupă pe managerii acestor flote.

Optimizarea performanței flotelor auto necesită soluții diverse și adecvate care să permită îmbunătățirea și dezvoltarea procedurilor, practicilor și proceselor existente. Organizatorii conferinței au identificat câteva instrumente și ținte care vectorizează această dezvoltare: noi oportunități tehnologice pentru managementul flotelor, sisteme de telecomunicații M2M pentru managementul flotelor auto, strategii de mentenanță preventivă, reducerea costurilor de întreținere a flotelor auto, eficientizarea deductibilității cheltuielilor cu flotele auto.

Opiniile și comentariile celor aflați în grupul de discuție aflat în centrul evenimentului au confirmat importanța utilizării soluțiilor de gestiune prin GPS în cadrul managementului flotelor auto. S-a constatat necesitatea implementării unor politici de utilizare a vehiculelor care să conducă la realizarea de economii prin accentuarea prevenției. Statisticile alarmante privind ponderea factorului uman în producerea accidentelor și în generarea costurilor aferente exploatării flotelor auto confirmă justețea preocupărilor iSYS Proffesional pentru siguranță și instruire, traduse în funcționalități specifice și devenite trăsături distinctive ale sistemului iTrack. Modulul Mobile Eye, recent lansat, se înscrie pe lista noilor soluții tehnologice destinate creșterii siguranței în utilizare prin asistență și prevenție, cu impact major în reducerea costurilor de mentenanță.

iSYS Professional a participat în calitate de sponsor la acest eveniment.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.