Blog

Am fost prezenți la NTFD, ediția a XI-a

Eveniment Maguay, București, 3 octombrie 2013

iTrack, ca aplicație software dezvoltată de Maguay, a participat la No Time for Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România.

Maguay a organizat anul acesta cea de-a 11-a ediție a No Time for Downtime, dezvoltând tradiția de a prezenta soluții pentru infrastructurile hardware și software. Evenimentul s-a adresat companiilor medii și mari, dar și instituțiilor publice interesate de dezvoltarea și integrarea proiectelor critice de infrastructură și aplicații software, ce implică servere și stații de lucru, soluții de stocare, back-up și arhivare, indiferent de complexitatea lor.

Ediția din acest an s-a bucurat de sprijinul partenerilor cunoscuți ca lideri și generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Nexenta, Kingston, Aten.

„Faptul că No Time for Downtime a ajuns în acest an la a 11-a ediție este o dovadă a consecvenței noastre în bussines, dar mai ales a aprecierii de care se bucură acest eveniment din partea pieței românești de IT&C. În cei 21 de ani de activitate, am căutat să oferim cele mai noi soluții hardware și software la cheie, care să îmbine performanța cu un foarte bun raport preț/calitate.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Prezența iTrack la acest eveniment este relevantă pentru angajamentul pe care iSYS Professional îl afirmă constant prin tot ceea ce face: dezvoltarea continuă în direcția satisfacerii cerinţelor clienţilor şi oferirea unor servicii şi produse de înaltă calitate. Expertiza deținută de Maguay în dezvoltarea și integrarea proiectelor critice de infrastructură și aplicații software asigură un foarte solid sprijin echipei de dezvoltare a soluției de management de flotă: Maguay are abilitățile necesare pentru a dezvolta aplicații software destinate eficientizării și mai bunei administrări a funcționării organizațiilor.

Cu iTrack deciziile sunt mai simplu de luat.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.