Parteneri

Pentru oferirea serviciilor de calitate superioară, compania iSYS Professional se bazează pe o rețea de parteneri importanți, lideri în domeniul lor de activitate. Seriozitatea cu care abordăm fiecare proiect precum și amploarea acestora ne-au condus la încheierea de parteneriate strategice de furnizare de echipamente și servicii. Oferim soluții de top la prețuri accesibile, respectând principiile ce ne ghidează activitatea: fiabilitate, performanță și precizie.

 

Microsoft

Microsoft Corp. este o companie americană, cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Este o companie care dezvoltă, produce, licențiază și face întreținerea la o gamă largă de servicii în domeniul IT.

 

Vodafone

Vodafone Group Plc. este o companie britanică de telecomunicații, prezentă în 67 de țări prin subsidiare sau participări minoritare la alte companii. Potrivit Forbes şi Business Week, Vodafone este cea mai valoroasă şi inovativă companie de comunicaţii din lume.

 

Maguay

De 21 de ani pe piața românească, Maguay a reușit să se impună ca principalul producător autohton de servere. Compania a pornit ca o afacere de familie și s-a dezvoltat continuu, ajungând în prezent la o un grup de companii cu peste 60 de angajați. Sediul central al companiei este în București, căruia i se adaugă patru filiale în Brașov, Constanța, Ploiești și Târgoviște.

Maguay are expertiza, experiența și recunoașterea necesară pentru a construi de la echipamente IT de bază, de tip stație de lucru și până la infrastructuri complete și soluții software de înaltă performanță, bazate pe tehnologii Microsoft și SAP pentru toate sectoarele unei Economii (Industrie, Financiar-bancar, Educație, Sănătate, Cultură, Sport etc).

Despre Transvision

Înființată în 1975, Transvision este o companie dedicată dezvoltării soluțiilor moderne de optimizare și planificare a transportului și distribuției. Proiectele internaționale implementate de Transvision implică aducerea de valoare adăugată și suport decizional la nivel strategic, tactic și operațional.

 

Teltonika

Scopul organizației este de a ajuta oamenii să integreze cele mai recente tehnologii în viața reală, ceea ce ar aduce mai mult confort, libertate de mișcare și securitate în viața lor de zi cu zi.

 

OmniComm

OmniComm este dezvoltator și producător de sisteme de management al flotei și senzori de nivel de combustibil de înaltă precizie. OmniComm are unul dintre cele mai importante centre de cercetare și dezvoltare din Europa de Est. Facilități de producție sunt situate în Rusia, Uniunea Europeană și America Latină. Compania este cunoscută pentru expertiza sa de peste 15 ani în sisteme de management de flote, cu puternic accent pe monitorizarea combustibilului.

 

Garmin

Garmin este o companie americană și unul dintre cei mai mari producători de sisteme GPS din lume. Important furnizor mondial de sisteme de navigație, livrează produse de calitate superioară pentru piețele auto, de aviație, marină, în aer liber și de fitness. Compania este prezentă și în România, unde a realizat, din fonduri publice, o hartă rutabilă a teritoriului țării numită Atlasul Digital al României.

 

Pointer & Cellocator

Pointer Telocation Ltd. este un important furnizor de produse și tehnologie de ultimă generație, precum și de Software as a Service (SaaS) adresate industriilor auto, de asigurare, de transport și siguranță publică. Pointer Telocation are o bază de clienți în creștere și produse și tehnologii instalate în peste 1 milion de vehicule în 50 de țări la nivel global.

Cellocator este o divizie B2B care furnizează și integrează tehnologia Pointer în soluții pentru parteneri și clienți din diferite sectoare de activitate.